Доставка: +7 950 555 0202
Мидии Киви - Робин Бобин
мидии Киви, сыр Моцарелла, лимон
на 100 гр.:
 • Белки
  12.5 гр.
 • Жиры
  19.1 гр.
 • Углеводы
  2.6 гр.
 • Калорийность
  232 кКал
379R RUB 200гр.